ONS VERHAAL

Marcel Helder fotografeert al sinds zijn jeugd, in 1999 stapte hij als eenvan de eerste fotografen in Nederland over op de digitale fotografie.
Hij leerde zo dus al snel de voor en tegens van dit nieuwe medium kennen.In 2007 besloot Marcel dat hij zijn hobby zodanig uit wilde breiden dathij er voor een gedeelte van zou kunnen leven.

Hij studeerde in 2010 af aan de Nederlandse school voor Vakfotografie,ook wel bekend als de Fotovakschool.

Info Trouwreportage


Vraag willekeurig iemand naar de mooiste dag van zijn of haar leven en je krijgt vaak het antwoord: onze trouwdag. Hoe geweldig is het daarom ook als je later bladerend in je mooie fotoalbum terug kunt kijken op deze geweldige dag.
Wij willen het bewust geenbruidsreportage noemen omdat jullie trouwdag niet alleen omde bruid draait maar natuurlijk om het bruidspaar en alles wat er die dag om hen heen gebeurt.


Wat jullie van ons verwachten dat bepalen jullie natuurlijk volledig zelf, wij komen dus ook altijd ruim voor de bruiloft bij jullie langs om de locatie te bekijken en om jullie wensen door te spreken, je spreekt altijd met de fotograaf en komt dus op de dag zelf nooit voor een verrassing te staan als er plots iemand voor je neus staat die je niet kent met de mededeling “hoi ik ben de fotograaf"


Ook qua budget kun je alle kanten op, onze tarieven variëren afhankelijk van de geleverde diensten vanaf € 495,- (alle foto'sdigitaalgeleverd).

Zoals gezegd: Bij een bruiloft op maat hoort ook een fotoreportage op maat.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek gerust contact metons op.

2.


Use this text block to fill in a description of this point on your numbered list. You can also type in some information that encourages your visitor to click the button below.

3.


Use this text block to fill in a description of this point on your numbered list. You can also type in some information that encourages your visitor to click the button below.